VUOKRATTAVAT IGLUMökit "Revontuli" ja "Ruska"

Scandinaavisten Levi Secret Iglujen uumenista löytyy tunnelmallinen sauna, pesukoneella varustettu kylpyhuone/wc, hyvin varusteltu keittiö Iittalan astiastoilla, lasikaton alta olohuone, makuuhuone/parvi sekä terassi upotetulla ulkoporeammeella! Terassilla on myös ulkokalusteet, pieni ulkotulisija makkaranpaistoon ja hiiligrilli. Toisessa mökeistä (Revontuli) on katos porealtaan ja terassin päällä. Olohuoneessa ja makuuhuoneessa on tunnelmaa luovat biotakat sekä laadukkaat iglun omalla padilla ohjattavat Sonos-audiojärjestelmät. Padista voit seurata myös avaruussäätä ja revontulihälytyksiä ettet nuku onnesi ohi! Igluissa on myös smart-TV:t ja Wi-Fi. Molemmissa mökeissä on suksihuoltopaketti ja pari virveliäkin löytyy. Varusteina myös silitysrauta ja hiustenkuivain.

Makuuparven lasiseinät ja -katto mahdollistavat esteettömän tähtitaivaan, revontulien ja luonnon ihailun. Lasikatossa on koko lasin osalta lämmitys, mikä takaa lämpimät unet koviempienkin paukkupakasten koristaman taivaan alla. Lattialämmitys tuo lisämukavuutta ja lämmityksestä sekä viilennyksestä vastaa ilmalämpöpumppu. Makuuhuoneessa parisänky, olohuoneessa kahden hengen vuodesohva ja yhden varavuoteen mahdollisuus. Parkkipaikka sähkötolpalla.

Yksi mökki soveltuu parhaiten pienelle perheelle tai pariskunnalle. Jos matkaan lähtee yhdessä kaveripariskunnan kanssa on suositeltavaa varata molemmat iglumökit.

Iglujen sisätila on yhtä samaa avonaista tilaa vaikkakin makuuparvi on toisessa kerroksessa. Upea lasikatto on koko mökin kattava katon osalta ja osin myös seinien osalta. Taivaan näkymiä pystyy näin ollen ihailemaan niin keittiöstä, olohuoneesta kuin makuuparveltakin!

Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme (1 per mökki) tervetuliaislahjana hemmottelupaketin joka sis. Hiusvita shampoon ja hoitoaineen sekä Hohde kasvovoiteen (arvo 149eur!)

Kauttamme voit vuokrata vierailusi ajaksi normaalia edullisemmin 1-2 rinnelippua Levin rinteisiin. Vuokrattavissa myös 4 paria lumikenkiä. Kysy lisää varausta tehdessäsi!

Halutessasi voit valita majoituksen oheen lisämaksua vastaan myös Luxury-paketteja! Luxury-paketeissa sinua odottaa saapuessasi esim. kuohuviini tai shampanja-yllätys. Upeimpana palveluna Luxury-paketeissa on tarjolla unohtumaton limusiinikyyti esim. lentokentältä Secret Igloolle tai igluilta Levin keskustaan! Miten vain haluat! Katso Luxury-paketit täältä (linkki) varauksen yhteydessä!

Lähin rinne, Sammu (hissi, luonnonlumirinne) n. 1km, Utsuvaara (hissit) 1,5 km, South Point n. 2,5 km ja Levin keskusta n. 6 km. Levin ympärysladut löytyvät n. 200 metrin päästä. Levi Golf 4 km, Kittilän lentoasema 14 km, Ounasjoki 850m, Taalovaaran porotila 500m.

Levin tapahtumiin voit perehtyä täällä:
https://www.levi.fi/

 VarAA TÄSTÄ