LASIKATTOMÖKIT Ruska ja Revontuli odottavat juuri sinua!

Levin parhaalla paikalla Utsuvaarassa sijaitsevat kaksi iglumökkiämme tarjoavat uskomattomat puitteet unelmiesi lomalla. Lapin metsäiset vaaramaisemat luonnon keskellä tähtitaivaan alla tarjoavat unohtumattoman elämyksen oli sitten kesä tai talvi. Mökkien sisustus on Lapin taikaan sopivan tunnelmallinen ja lämmin, ripauksella skandinaavista luksusta! 

Tunnelmallisten Levi Secret Igloo mökkien uumenista löytyy sauna, kylpyhuone, keittiö, olohuone, makuuhuone/parvi ja terassi upotetulla ulkoporeammeella!. Terassilla on myös pieni ulkotulisija ja kaasugrilli. Olohuoneessa ja makuuhuoneessa on tunnelmaa luovat biotakat.Mökeissä on wifi, tv sekä laadukkaasti soiva Sonos-audiojärjestelmä jota ohjaat helposti mökin padin kautta. Padin kautta seuraat helposti myös revontulihälytyksiä ettet nuku onnesi ohi!

Makuuparven lasiseinät ja -katto mahdollistavat esteettömän tähtitaivaan, revontulien ja luonnon ihailun. Lasikatossa on koko lasin osalta lämmitys.Makuuhuoneessa parisänky, olohuoneessa kahden hengen vuodesohva ja yhden varavuoteen mahdollisuus.

Ruska- ja jouluajan sekä talvi 23 suosituimmat päivät / viikot varataan nyt!

 VarAA TÄSTÄ